Medical Properties Trust kondigt emissie van preferente obligaties ter waarde van 500 miljoen euro aan

BIRMINGHAM, Ala.--()--Medical Properties Trust, Inc. heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn operationele vennootschap, MPT Operating Partnership L.P (Operating Partnership) en zijn dochteronderneming MPT Finance Corporation, afhankelijk van marktomstandigheden en andere factoren, voornemens zijn preferente obligaties ter waarde van 500 miljoen euro uit te geven. De obligaties zijn ongedekte preferente obligaties met garantie van Medical Properties Trust.

De uitgevers van de obligaties willen ongeveer 200 miljoen euro van de opbrengst gebruiken voor de vooruitbetaling en delging van uitstaande leningen op vaste termijn van het in euro’s aangegeven deel van een kredietfaciliteit, inclusief de geaccumuleerde rente over dat krediet. De emittenten zijn voorts van plan 200 miljoen euro van de resterende opbrengst te gebruiken voor de financiering van de recentelijk door Medical Properties Trust aangekondigde vastgoedovernames van Median Kliniken group S.à r.l. (MEDIAN), inclusief aanverwante kosten belastingen. De overgebleven opbrengst van de uitgifte gaat naar algemene bedrijfszaken, die mogelijk investeringen meer medisch vastgoed behelzen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Medical Properties Trust, Inc.
Tim Berryman, 205-969-3755
Director – Investor Relations
tberryman@medicalpropertiestrust.com

Contacts

Medical Properties Trust, Inc.
Tim Berryman, 205-969-3755
Director – Investor Relations
tberryman@medicalpropertiestrust.com