Fenergo haalt eerste Spaanse bank binnen als cliënt voor zijn cliëntmanagementtechnologie

DUBLIN--()--Fenergo, de toonaangevende aanbieder van cliëntbeheersoftware voor banken, heeft vandaag bekendgemaakt de Spaanse markt te betreden door de levering van zijn belangrijkste softwareplatform aan een grote Europese bank. Dit systeem garandeert dat de bank bij het werven van cliënten voldoet aan uiteenlopende internationale en lokale regels.

Fenergo’s platform voor cliëntmanagement centraliseert gegevens en documentatie van cliënten en tegenpartijen en faciliteert hergebruik van deze kenmerken voor nakoming van verschillende regels. Dat maakt een einde aan de noodzaak deze informatie herhaaldelijk op te zoeken. De Regulatory Rules Engine van het platform garandeert dat alle verplichtingen zo snel mogelijk bekend zijn, worden nagekomen en worden vastgelegd. Dit versnelt de op regels gebaseerde processen en onboarding, wat de cliëntervaring verbetert en de weg naar inkomsten verkort voor BBVA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fenergo
Fiona McLoughlin
VP Marketing
T: +353 1 901 3600

Contacts

Fenergo
Fiona McLoughlin
VP Marketing
T: +353 1 901 3600