Inschrijvingen IBC2017 Innovation Awards geopend

LONDEN--()--IBC kondigt met grote blijdschap aan dat de inschrijving voor zijn prestigieuze Innovation Awards vanaf nu is geopend. De prijzen worden uitgereikt aan makers van zeer effectieve en dynamische oplossingen van praktische problemen, of aan innovatieve oplossingen die zijn ontwikkeld in een samenwerking tussen producenten en eindgebruikers. De deadline voor inschrijvingen is maandag 24 april.

Dit jaar zijn de Innovation Awards nog inclusiever en boeiender, want de categorieën zijn als reactie op verschuivingen binnen de branche anders ingedeeld. De categorieën zijn als volgt aangepast:

Content Creation – welke omvang het scherm ook heeft, en waar je ook kijkt, het publiek wil pakkende content. De IBC2017 Innovation Award for Content Creation is bestemd voor projecten die creatief talent het gereedschap geven om mee te werken.

Content Distribution – geweldige, creatieve content heeft geen nut als het de ogen en oren van de consument niet bereikt. De IBC2017 Innovation Award for Content Distribution gaat naar projecten die makers en consumenten, of makers en partners, op nieuwe wijzen met elkaar verbinden.

Content Everywhere – het publiek verwacht overal een samenhangende ervaring, van social media tot te bioscoop. De IBC2017 Innovation Award for Content Everywhere is daarom bedoeld voor projecten die het meeste halen uit een verbonden wereld en daarvoor technologie op nieuwe manieren inzetten om het publiek te informeren, te vermaken en te enthousiasmeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For IBC
Louise Wells, Bubble & Squeak
E: louise.wells@bubblesqueak.agency
T: 07718 985252

Contacts

For IBC
Louise Wells, Bubble & Squeak
E: louise.wells@bubblesqueak.agency
T: 07718 985252