Knopp Biosciences kondigt publicatie aan over eosinofiel-verlagende effecten van dexpramipexole

PITTSBURGH--()--Knopp Biosciences LLC heeft vandaag bekendgemaakt dat de resultaten van verschillende klinisch-wetenschappelijke onderzoeken aantonen dat dexpramipexole een verlagend effect heeft op eosinofiele granulocyten. Dexpramipexole is een kleincellige therapie in ontwikkeling voor de behandeling van ziekten die door eosinofiele granulocyten worden veroorzaakt.

Eosinofiele granulocyten zijn witte bloedcellen die in verband worden gebracht met ontstekingen die veel ziekten veroorzaken, zoals hypereosinofiel syndroom, allergisch astma en chronische rinitis met nasale poliepen. Dexpramipexole is een als oraal medicijn verkrijgbare molecuul die wordt doorontwikkeld als therapie tegen HES. Ook staat in de tweede helft van 2017 fase 2 van een onderzoek naar het molecuul als middel tegen eosinofiele astma gepland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Knopp Biosciences LLC
Tom Petzinger, +1-412-488-1776
tom@knoppbio.com

Contacts

Knopp Biosciences LLC
Tom Petzinger, +1-412-488-1776
tom@knoppbio.com