OT levert volledig eSIM-systeem af voor Windows 10 en transformeert connectiviteit laptops en notebooks

COLOMBES, Frankrijk--()--OT (Oberthur Technologies), een toonaangevende internationale leverancier van ingebouwde beveiligingssoftware, heeft vandaag aangekondigd dat zijn volledig conform de GSMA Consumer Phase 2 werkende eSIM (embedded sim)-systeem voor Microsoft Windows 10 vanaf nu verkrijgbaar is. Dit systeem transformeert het gebruik van internetverbindingen ten gunste van laptop- en notebookgebruikers, die daardoor profiteren van groter bereik en de alomtegenwoordigheid van een mobiele service.

Tot nu toe moesten laptop- en notebookgebruikers een fysieke simkaart inpluggen om te verbinden met een mobiel netwerk. Dankzij de eSIM is het fysieke gedeelte van de sim gescheiden van de gegevens van de telecomexploitant, waardoor de niet-fysieke delen op een afstand kunnen worden geherprogrammeerd. Dit zorgt voor meer flexibiliteit bij gebruikers die een netwerk naar keuze willen selecteren. De technologie geeft hun de mogelijkheid onderweg ook zonder wifi verbonden te blijven, door op hun apparaat een van de beschikbare mobiele netwerken te kiezen. Zodoende gebruiken ze eenvoudig en veilig mobiele data.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA CONTACT
Elan-Edelman
Chloé Tisseuil, Tél. : +33 1 86 21 50 54
chloe.tisseuil@elanedelman.com

Contacts

MEDIA CONTACT
Elan-Edelman
Chloé Tisseuil, Tél. : +33 1 86 21 50 54
chloe.tisseuil@elanedelman.com