O3b Networks levert in recordtijd internetverbindingen van glasvezelkwaliteit voor Africa Cup of Nations in Gabon

ST. HELIER, Jersey, Kanaaleilanden--()--O3b Networks, dochteronderneming van SES, heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn door satellieten ondersteunde netwerk tijdens de African Cup of Nations de wedstrijdervaring van tienduizenden fans heeft getransformeerd. De service van O3b is ingezet in het noordelijkste stadion van het toernooi, het Stade d’Oyem in de Gabonese stad Oyem.

Het stadion is gebouwd als evenementencentrum voor de lokale bevolking, maar had voorafgaand aan de eerste wedstrijd geen glasvezelverbinding of aansluiting met breedbandinternet. Een breedbandaansluiting voor grote doorvoer was noodzakelijk om de wedstrijd internationaal uit te zenden, maar ook voor journalisten die verslag deden van de wedstrijd. Uiteindelijk slaagden de organisatoren erin ook in dit stadion iedereen – van fans en medewerkers tot journalisten – dezelfde internetervaring te leveren als in de andere stadions, dankzij de internetverbindingen van O3b, het enige bedrijf met het vermogen snel internet met hoger doorvoer te leveren op plekken die moeilijk bereikbaar zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

O3b Networks
Jason Wauer
pr@o3bnetworks.com
or
SpeakerBox Communications for O3b
Kate Nesbitt
+1 703 287 7814
knesbitt@speakerboxpr.com

Contacts

O3b Networks
Jason Wauer
pr@o3bnetworks.com
or
SpeakerBox Communications for O3b
Kate Nesbitt
+1 703 287 7814
knesbitt@speakerboxpr.com