LabVantage Solutions richt schijnwerper op LabVantage 8.2 en LabVantage Pharma 8 op Pittcon

SOMERSET, N.J.--()--LabVantage Solutions, een toonaangevende leverancier van informatica voor laboratoria, heeft LabVantage 8.2 geïntroduceerd. Deze versie heeft nieuwe functies voor de ondersteuning van elektronische laboratoria-notebooks, worksheets voor de navolging van methodes, bio-banken en applicaties voor omgevingscontrole.

LabVantage 8.2 biedt een compleet alternatief voor een papieren notitieboek dat onderzoekers doorgaans gebruiken. Dit nieuwe, volledig geïntegreerde logboek is geïntegreerd in LIMS en legt alle aantekeningen vast in een veilige, gecontroleerde omgeving. Geautomatiseerde elektronische worksheets garanderen de stapsgewijze uitvoering van een testmethode, zodat laboratoria beter voldoen aan eisen en een hogere mate van methodologische automatisering bereiken. LabVantage 8.2 is ook verrijkt met nieuwe functies die de routinecontroles van de werkomgeving, zoals controle van de hygiëne van productie- en testfaciliteiten, automatisch uitvoeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brandwidth Solutions
Debra Harrsch, 215-997-8575
dharrsch@brandwidthsolutions.com

Contacts

Brandwidth Solutions
Debra Harrsch, 215-997-8575
dharrsch@brandwidthsolutions.com