Breed Reply lanceert zesde Best in Breed-zoektocht naar nieuwe IoT-bedrijven

Canard Drones en Wearable Technologies zijn de succesvolste bedrijven uit Best in Breed 5

LONDEN--()--Breed Reply (www.breedreply.com), de IoT-belegger van de Reply Group die geld steekt in en operationele ondersteuning biedt aan nieuwe bedrijven die zich begeven op het terrein van het internet der dingen (Internet of Things, IoT), lanceert vandaag een nieuwe zoektocht naar mogelijkheden om te beleggen in beginnende IoT-bedrijven, ‘Best in Breed 6’. De bedrijven die het sterkste voorstel indienen, worden uitgenodigd om hun zaak te presenteren, en de bedrijven die uiteindelijk worden geselecteerd, ontvangen financiering en adviserende en ondersteunende diensten van Breed Reply.

Tegelijkertijd is Breed Reply verheugd de succesvolste bedrijven uit Best in Breed 5 bekend te maken – Canard Drones en Wearable Technologies.

Canard Drones (www.canarddrones.com) is een Spaanse ontwikkelaar van oplossingen voor visuele inspectie van luchthavensystemen door middel van onbemande luchtvaartuigen. Jorge Gomez (CEO) merkt op: “Onze baanbrekende technologie wint aan momentum, zoals blijkt uit de toekenning van vijftien innovatieprijzen in een tijdbestek van nog geen jaar, en uit de belangstelling die is getoond door vele luchthavens. Canard verheugt zich erop gebruik te maken van het uitgebreide zakelijke netwerk, de technologische scherpzinnigheid en de financieringsmogelijkheden van Breed Reply bij het verkorten van onze time-to-market en het uitbreiden van onze geografische voetafdruk bij het op de markt brengen van technologie met een hoog potentieel”.

Wearable Technologies (wearable.technology) is een Brits bedrijf dat werkt aan een platform voor veiligheidskleding met netwerkfunctionaliteit voor werknemers in industriële omgevingen. Mark Bernstein (CEO) merkt op: “De steun van Breed Reply, zowel in termen van financiële ondersteuning als operationele expertise, zal van onschatbare waarde zijn om Wearable Technologies te helpen de volgende ontwikkelingsfase te bereiken, in ons streven om kledingstukken met netwerkfunctionaliteit die helpen de gezondheid en veiligheid van werknemers te verbeteren naar de bredere industriële markt te brengen”.

Door deze nieuwste investeringen bestrijkt het beleggingsportfolio van Breed Reply nu ook innovatieve IoT-bedrijven in de luchtvaartsector en de sector voor intelligente kledingstukken.

Emanuele Angelidis, CEO van Breed Reply, merkt op: “Het verheugt ons zeer Canard Drones en Wearable Technologies te verwelkomen in de kring van bedrijven waarin Breed Reply investeert. Sinds de lancering van Best in Breed aan het einde van 2014 hebben we een dynamische groei gezien in de IoT-markt in heel Europa, en we verheugen ons erop ook in de toekomst uit te kijken naar en ondersteuning te bieden aan de meest aantrekkelijke en innovatieve bedrijven in de IoT-sector in het kader van Best in Breed 6.”

Bedrijven met een innovatief product of een innovatieve dienst in de IoT-sector worden uitgenodigd om zich aan te melden voor Best in Breed 6 via de website van Breed Reply, www.breedreply.com. De sluitingsdatum voor inschrijvingen is 30 maart 2017.

AFBEELDINGEN VAN HOGE KWALITEIT VERKRIJGBAAR OP AANVRAAG

Over Breed Reply

Breed Reply, de geavanceerde incubator van Reply, financiert en ondersteunt de ontwikkeling van nieuwe bedrijven op het gebied van het internet der dingen in Europa en de VS. Breed Reply, gebaseerd in Londen, met bijkantoren in Duitsland en Italië, ondersteunt ondernemers en jonge talenten door nieuwe ideeën snel naar de markt te brengen. Dit gebeurt door middel van drie fundamentele diensten: financiering bij de start en in de eerste fase; aanzienlijke ondersteuning met significante kennisoverdracht op het gebied van zakendoen, management en technologie; en, dankzij het ecosysteem van Reply, betrokkenheid in de middenfase om beginnende bedrijven stevig in de markt te zetten. www.breedreply.com

De investeringen van Breed Reply bestrijken een groeiend aantal verticalen:

Landbouwtechnologie
Cybersecurity
Energie
Fitness en wellness
Gezondheidszorg
Productie
Smart cities
Smart homes
Smart wearables
Transport
Onbemande luchtvaartuigen

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vragen van de media
Redleaf Communications
Emma Kane
Rebecca Sanders-Hewett
Charlie Geller
David Ison
Geet Chawla
+44 (0)20 7382 4730
breedreply@redleafpr.com
of
Contactpersoon voor de media van Reply:
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
of
Roberta Giani
r.giani@reply.com

Contacts

Vragen van de media
Redleaf Communications
Emma Kane
Rebecca Sanders-Hewett
Charlie Geller
David Ison
Geet Chawla
+44 (0)20 7382 4730
breedreply@redleafpr.com
of
Contactpersoon voor de media van Reply:
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
of
Roberta Giani
r.giani@reply.com