Start-up AllSoft lanceert Cylix voor de markt voor kennismanagementsoftware

GLASGOW, Schotland--()--AllSoft heeft vandaag Cylix wereldwijd gepresenteerd. Deze nieuwe applicatie helpt formele en informele content te centraliseren, op te slaan en te openen. Cylix, dat wordt gelanceerd voor Mac, Windows en Linux, biedt een platform voor persoonlijk kennismanagement. Het komt tegemoet aan mensen die zich steeds meer zorgen maken over de stijgende kosten voor applicaties die voorheen gratis waren, over bedrijven die profiteren van gebruikersgegevens en zwakke beveiliging.

De applicatie is gratis voor particulieren, onderwijsinstellingen en liefdadigheidsinstellingen. Het programma stelt gebruikers in staat ‘aantekeningen’ te maken, bij te werken of te bekijken. Deze aantekeningen kunnen bestaan uit geformatteerde tekst, een webpagina of een passage, gekopieerde tekst of afbeeldingen uit Microsoft Office-documenten, PDF-bestanden, een foto, een codesnippet met syntax-highlighting of een video. Deze aantekeningen kunnen bovendien worden omgezet in grote documenten. Gebruikers kunnen deze ook exporteren, sorteren, editen en doorzoeken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AllSoft
Ionut Tudoreanu
+44 7432 106 219
info@cylix.io
cylix.io

Contacts

AllSoft
Ionut Tudoreanu
+44 7432 106 219
info@cylix.io
cylix.io