GSMA Mobile World Congress vestigt nieuw record met 108.000 bezoekers voor topevenement van de sector

BARCELONA, Spanje--()--De editie 2017 van het Mobile World Congress trok een recordaantal van 108.000 bezoekers, 7 procent meer dan het voorgaande jaar. Dat heeft de GSMA vandaag bekendgemaakt aan het einde van de show. Dit jaar kwamen bezoekers uit 208 landen naar het evenement in de Fira Gran Via en de Fira Montjuïc in Barcelona.

De expositie bood meer dan 2300 bedrijven een podium, afkomstig uit zowel het mobiele ecosysteem als aanverwante branches, zoals de auto-industrie, financiële dienstverlening en medische zorg. Het vierdaagse programma bestond uit 11 keynotes en talloze tracksessies die aan specifieke thema’s uit de sector waren gewijd. Het congress ontving op het Ministerial Programme ook een recordaantal delegaties van overheden. Bovendien zijn dit jaar voor het eerst evenementen op twee locaties gehouden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For the GSMA
Sophie Waterfield
+44 77 7945 9923
Sophie.Waterfield@webershandwick.com
of
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

For the GSMA
Sophie Waterfield
+44 77 7945 9923
Sophie.Waterfield@webershandwick.com
of
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com