AVSystem introduceert vernieuwende Linkyfi Location Engine op MWC 2017

BARCELONA, Spanje--()--AVSystem heeft het nieuwste product uit zijn WiFi VAS-portfolio gepresenteerd: de Linkyfi Location Engine (LLE). Dit hypermoderne product luidt een nieuw tijdperk voor interne lokaliseringstechnologie in.

Linkyfi Location Engine van AVSystem is geavanceerde software voor het binnenshuis lokaliseren en directe navigatie in alle soorten gebouwen. Het systeem is vanuit niets opgebouwd door de afdeling voor onderzoek en ontwikkeling van AVSystem. Het is ontworpen als autonoom systeem zonder externe betrokken partijen. Echt vernieuwend is de korte responstijd, die daadwerkelijk directe navigatie mogelijk maakt. Daarnaast voorziet de software ook in een navigatie-app die binnen de webbrowser functioneert, zonder dat daarvoor een nieuwe app moet worden geïnstalleerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AVSystem
Marta Muszyńska
m.muszynska@avsystem.com
+48 12 619 4793

Release Summary

AVSystem releases Linkyfi Location Engine - next-generation solution for WiFi-based location services. Linkyfi Location Engine is a stand-alone system for indoor location and real-time navigation.

Contacts

AVSystem
Marta Muszyńska
m.muszynska@avsystem.com
+48 12 619 4793