Datatransformatieplatform ThingPark X IoT van Actility maakt debuut met koppeling magazijn RS Components aan cloud van IBM

BARCELONA, Spanje--()--Mobile World Congress: Actility, leider in Power Wide Area Networks (LPWAN), heeft vandaag het platform voor datatransformatie ThingPark X gelanceerd. Bij de eerste implementatie van het platform combineert RS Components (RS) LoRaWAN-sensoren met dataconnectors van ThingPark X en het Watson IoT Platform en Maximo Asset Managment van IBM, voor de anticiperend onderhoud en procesoptimalisatie in zijn opslaglocatie in Nuneaton. ThingPark X is een verlengstuk van het ThingPark IoT Platform en zorgt ervoor dat alle gegevens die afkomstig zijn van alle op het ThingPark-netwerk aangesloten apparaten kunnen worden geaggregeerd, getransformeerd, geanalyseerd, door standaard API’s worden omgezet voor applicaties en verstuurd naar externe cloudplatforms als IBM Bluemix.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Actility
Anne van Gemert
anne.vangemert@actility.com

Contacts

Actility
Anne van Gemert
anne.vangemert@actility.com