Andersen Tax & Legal vestigt zich in Spanje

SAN FRANCISCO--()--Andersen Tax & Legal begint deze week in Spanje als het Spaanse ledenorganisatie van Andersen Global, Global Abogados, officieel de naam Andersen aanneemt en nu actief zal zijn als Andersen Tax & Legal in Spanje. Andersen Tax & Legal in Spanje sluit zich aan bij verschillende andere Andersen Global ledenorganisaties in de V.S. en Latijns-Amerika die de naam Andersen hebben aangenomen, maar is de eerste die de naam in Europa gebruikt.

De bestuurspartner van Andersen Tax & Legal in Spanje, Toni de Weest Prat, stelde, "Als globaal bedrijf zijn we toegewijd aan het geven van uitstekende klantenservice en oplossingen aan bedrijven en individuen overal ter wereld.”

Onder de naam Andersen Tax & Legal zal het bedrijf de best mogelijke belasting- en juridische adviezen blijven bieden aan zowel individuele als zakelijke cliënten op de gebieden internationaal recht, commercieel recht, bankwezen en de aandelenmarkt, fusies en overnames, belastingadvies en consulting, arbeidswetgeving, faillissementen, herstructurering, procesvoering en arbitrage. Met inbegrip van de kantoren in Barcelona en Madrid, is Andersen Tax & Legal vertegenwoordigd in meer dan 57 locaties wereldwijd via de ledenorganisaties van Andersen Global.

Bestuurspartners Álvaro Gámez en José María Rebollo merkten op, "Andersen Tax & Legal in Spanje zal doorgaan met de legacy en kwaliteitsstandaarden die horen bij het merk Andersen met een helder doel: om de lat hoog te leggen op het gebied van belasting- en juridisch advies."

Andersen Global werd in 2014 opgericht door ledenorganisatie Andersen Tax, die de naam Andersen in de V.S. in 2014 ging gebruiken nadat het de rechten op de iconische naam had verkregen.

Onze gezamenlijke naam weerspiegelt onze gedeelde kernwaarden waar al onze ledenorganisaties voor staan,” zei Andersen Tax CEO, Mark Vorsatz. “Het gebruik van de naam Andersen door onze collega's in Spanje is een spannende ontwikkeling en slechts een van de velen die u in het komende jaar zult zien.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700