Merz werkt samen met SAFE aan patiëntgericht project rond spasticiteit

FRANKFURT, Duitsland--()--Merz Pharmaceuticals heeft de lancering van Life With Spasticity aangekondigd. Dit educatieve platform informeert en motiveert mensen die na een beroerte spasticiteit ervaren. Het platform is opgezet door mensen die zelf met spasticiteit leven, gefinancierd door Merz en verder ontwikkeld in samenwerking met de Stroke Alliance For Europe (SAFE).

“Naast emotionele steun, biedt de website ‘Life With Spasticity’ ook een nuttig overzicht van behandelingen voor spacticiteit na een beroerte en revalidatiemogelijkheden. We willen er zorg voor dragen dat beroertepatiënten en hun verzorgers accurate en toegankelijke informatie krijgen over de behandelopties”, zei Jon Barrick, president van SAFE. “We geloven dat iedereen die een beroerte heeft gehad de kans moet krijgen zo goed mogelijk te herstellen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mariana Smith Bourland
Email: mariana.smith@merz.com
Phone: +49 151 4249 1466.

Contacts

Mariana Smith Bourland
Email: mariana.smith@merz.com
Phone: +49 151 4249 1466.