Vijfduizend bezoekers verwacht op Wearable Technology Show; ’s werelds grootste evenement voor Wearables, AR & VR, IoT en connected tech begint over een week

The conference at the Wearable Technology Show (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Over een week strijken naar verwachting vijfduizend professionals en ‘prosumenten’ neer in ExCeL in Londen voor de vierde Wearable Technology Show.

Aan de beurs doen meer dan honderd exposanten uit twintig landen mee. Meer dan de helft lanceert gloednieuwe producten en prototypes, ten overstaan van de tweehonderd aanwezige journalisten. De lijst van exposerende bedrijven kent enkele bekende namen, zoals Epson. In de Launch Pad staan ook jonge pioniers en de start-ups Real Wear en E-Senses, die eerder schitterden op CES.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BIGTOP
Charlie Le Rougetel or Kate Stewart
wts@bigtop-pr.co.uk
07736 330676

Release Summary

5,000 EXPECTED AT WEARABLE TECHNOLOGY SHOW NEXT WEEK; WORLD’S LARGEST EVENT FOR WEARABLES, AR & VR, IOT AND CONNECTED TECHNOLOGY

Contacts

BIGTOP
Charlie Le Rougetel or Kate Stewart
wts@bigtop-pr.co.uk
07736 330676