PubMatic breidt toonaangevende technologie voor header bidding uit naar mobiele apps

BARCELONA, Spanje--()--PubMatic, de automatiseerder voor een open digitale-mediabranche, heeft vandaag aangekondigd dat zijn programma voor header bidding uitbreidt naar de wereld van mobiele apps. Deze verruiming van PubMatics technologie voor header bidding – die in 2012 is gelanceerd voor desktop, vervolgens naar mobiel web uitbreidde en nu beschikbaar is voor apps – voorziet app-ontwikkelaars van een krachtig en licht middel waarmee ze grip krijgen op beslissingen rond advertenties. Daarnaast verhoogt het systeem de inkomsten uit de reeds waardevolle advertentieruimte in mobiele apps. Deze stap komt in een periode van groeiende content-consumptie binnen apps.

“Advertentieruimte binnen mobiele apps is tot nog toe buiten beschouwing gebleven bij header bidding, dat het verdienmodel via desktop en mobiel internet in afgelopen achttien maanden op zijn kop heeft gezet”, zei Evan Simeone, senior vicepresident voor Product Management bij PubMatic. “Door deze technologie in te voeren voor mobiele apps, maken we de marktwaarde van advertentieruimte inzichtelijker voor app-ontwikkellaars, zodat ze buiten de traditionele ‘waterval’ profiteren van de daadwerkelijke waarde van advertentieruimte.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Global Contact
PubMatic
Paige F. MacGregor, +1-917-848-3584
Director, Corporate Communications
paige.macgregor@pubmatic.com

Contacts

Global Contact
PubMatic
Paige F. MacGregor, +1-917-848-3584
Director, Corporate Communications
paige.macgregor@pubmatic.com