Cmed presenteert smart monitoring en eSource op conferentie ACDM

HORSHAM, Engeland--()--Cmed, een innovatieve en technologisch georiënteerde aanbieder van uitbestede onderzoeksdiensten, geeft op de jaarlijkse conferentie van de ACDM een presentatie met de titel “Risk-Based Monitoring, Remote Monitoring and eSource: The Unattainable Trilogy of Monitoring?”. De conferentie vindt op dinsdag 14 maart plaats in Brussel.

Stephanie Langouet, vicepresident van Cmed voor data en analyse, verkent in deze presentatie de praktische implementatie van effectievere controlestrategieën – variërend van volledige verificatie van ruwe data tot risico-gerichte monitoring – en velt een oordeel over de impact van locatiegebonden controle en klinisch-wetenschappelijk datamanagement. Ze bespreekt verschillende thema’s, zoals de rol van datamanagement bij centrale toezichthouders en de ontwikkeling van analytische hulpmiddelen. Daarnaast komen de voordelen van directe datavergaring (eSource) aan bod. Langouet onderzoekt ook hoe een flexibele combinatie van RBM, monitoring op afstand en eSource, gestut door effectieve operationele processen, kosten kunnen verlagen en slimmer klinisch onderzoek mogelijk maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cmed
Anna Forster
aforster@cmedresearch.com
+44(0) 1403-755050

Contacts

Cmed
Anna Forster
aforster@cmedresearch.com
+44(0) 1403-755050