Verizon en Ranzure treden toe tot xRAN Foundation

BARCELONA, Spanje--()--De xRAN Foundation, een consortium dat zich toelegt op de bevordering van softwaregerichte, uitbreidbare radionetwerken (xRAN) en standaarden voor kritieke elementen van xRAN-ontwerp, heeft vandaag bekendgemaakt dat Verizon, internationaal leider in innovatieve mobiele communicatie, technologie en infrastructuur, en Ranzure, aanbieder van flexibele, gevirtualiseerde en cloudbased RAN-systemen voor 4G en 5G, zijn toegetreden tot de stichting. Daarnaast maakt de xRAN Foundation bekend samen te werken met M-CORD, een open-sourceproject voor nieuwe vormen van netwerktoegang dat de economie van datacenters en flexibele clouds naar hoofdkantoren van dienstverleners brengt.

“Een netwerkarchitectuur voor een robuuste, interactieve abstractielaag tussen applicaties en RAN-infrastructuur pas erg goed binnen onze visie en doelstellingen. We vertrouwen erop dat deze benaderingswijze kansen biedt voor een efficiënter netwerk en de ervaring van onze abonnees verbetert”, zei Adam Koeppe, vicepresident Network Technology Planning van Verizon. “De xRAN Foundation heeft de haalbaarheid van een ontkoppelde aanpak aangetoond. De combinatie van gestandaardiseerde noordwaartse en zuidwaartse interfaces maakt applicaties mogelijk die op intelligente en unieke wijze inwerken op RAN-infrastructuur. We zijn erg blij toe te treden tot de xRAN Foundation en streven ernaar actief systemen te onderzoeken die xRAN-interfaces en -architectuur ondersteunen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

xRAN Foundation
Rod Stuhlmuller
rod@xran.org

Contacts

xRAN Foundation
Rod Stuhlmuller
rod@xran.org