Itou-Kinzoku breidt stempelservice wereldwijd uit

Custom rubber band stamp (Photo: Business Wire)

HIGASHIOSAKA, Japan--()--Itou-Kinzoku Co., Ltd., dat al 28 jaar ieder type gepersonaliseerde rubberen stempel produceert in Japan, krijgt sinds kort online orders uit alle delen van de wereld. Klanten kunnen dankzij de service CRBS naar eigen inzicht stempels ontwerpen. CRBS is gebaseerd op een eenvoudige stempel. Gebruikers kunnen met CRBS persoonlijke aanpassingen aanbrengen aan traditionele rubberen stempels, zoals stempels met serienummers in een fabriek, of een ander type waarvoor de samenstelling enigszins verschilt van standaardproducten, zoals kantoorstempels.

Klanten kunnen op de website een schatting maken van de prijs voor een stempel met enkele lijn. Ze hoeven slechts drie stappen te doorlopen, wat in totaal een minuut kost. Het is ook mogelijk woordcombinaties, tekengrootte, printbreedte en tweehonderd lettertypes te customizen. Cliƫnten kunnen ook stempels met meerdere lijnen ontwerpen en de positionering van de imprint zelf bepalen. Bovendien is er een ruime keuze uit talen, niet alleen Engels.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Itou-Kinzoku Co., Ltd.
Taiki Yamamoto, +81-72-962-5586
trading@itou-kinzoku.co.jp

Contacts

Itou-Kinzoku Co., Ltd.
Taiki Yamamoto, +81-72-962-5586
trading@itou-kinzoku.co.jp