TE Connectivity presenteert 3-in-2-connector voor geheugenkaarten

TE Connectivity’s new 3-in-2 Card Connector connects SIM cards and micro SD cards for cell phones, laptops, and other devices. (Photo: Business Wire)

HARRISBURG, Pa.--()--TE Connectivity (TE), wereldleider in connectiviteit en sensoren, heeft vandaag zijn 3-in-2-kaartconnector gepresenteerd. De connector vormt de ideale oplossing voor de verbinding van sim- en micro-SD-kaarten in mobiele telefoons, tablets, ultraportables en persoonlijke computers. Het ruimtelijk efficiënte model heeft twee openingen die geschikt zijn voor twee simkaarten of één simkaart en één micro-SD-kaart. Daarmee bespaart de connector bijna 20 procent aan printplaatruimte ten opzichte van andere combinatiemodellen voor kaartconnectors.

De nieuwe 3-in-2-kaartconnector van TE heeft een vernieuwd anti-knikontwerp om schade aan kaarten bij het inbrengen en verwijderen te voorkomen. Daardoor zijn de koppelingen robuuster dan die in concurrerende producten. Het ruimtebesparende design bestaat verder uit een push-pinsysteem met mechanische lockfunctie. Daarnaast is de coplanariteit van de connector verbeterd, wat het aantal defecten beperkt en soldering vergemakkelijkt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

TE Connectivity
Robert Brockman, 717-986-7326
robert.brockman@te.com

Contacts

TE Connectivity
Robert Brockman, 717-986-7326
robert.brockman@te.com