Op zoek naar licht, als het duister intreedt. Uitdagingen van zeldzame oogziekten verfilmd voor #fightforlight

MILAAN--()--Een man is verdwaald in een woud; het duister treedt in. Hij vindt een lantaarn met zwak schijnsel, waarmee hij tussen de bomen door een weg zoekt uit het donker dat hem omsluit. Zo opent ‘In the Woods’, de korte film die in opdracht van het biofarmaceutische bedrijf Dompé is gemaakt ter gelegenheid van World Rare Disease Day. Dompé presenteert de film vandaag in het kader van de social-mediacampagne #fightforlight.

Gabriele Mainetti, regisseur van ‘Lo chiamavano Jeeg Robot’, speelt de man die het lot van mensen met zeldzame oogziekten belichaamt. Voor hen is de weg ‘terug naar het licht’ gecompliceerd. Soms leidt het naar het verkeerde pad, vol ongemakken, vermoeidheid en moeilijkheden. Ook de hoofdpersoon van de film is op zoek naar het licht, maar heeft te kampen met angst, uitputting en een verloren gevoel in een donker woud.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dompé
Laura Sprea, +39 02 58383567 | +39 3355745188
Corporate Communications Specialist
laura.sprea@dompe.com

Contacts

Dompé
Laura Sprea, +39 02 58383567 | +39 3355745188
Corporate Communications Specialist
laura.sprea@dompe.com