Cryptobox Solution van Ercom geselecteerd door Groupe Imprimerie Nationale

VÉLIZY-VILLACOUBLAY, Frankrijk--()--Ercom, leverancier van referentiesystemen voor veilige spraak- en datacommunicatie, heeft vandaag bekendgemaakt te zijn geselecteerd door Groupe Imprimerie Nationale (een toonaangevende Franse exploitant van beveiligde ID-systemen).

De overeenkomst behelst de levering en installatie van Cryptobox, het systeem voor samenwerking en het delen van informatie.

Als exploitant van vertrouwenstechnologieën levert Groupe Imprimerie Nationale kant-en-klare platforms voor verbeterde publieke digitale dienstverlening, zodat gebruikers verzekerd zijn van betrouwbare identificatie en veilige omgang met gevoelige gegevens. Groupe Imprimerie Nationale integreert beveiligde systemen voor zijn cliënten en interne platforms. Daarbij houdt het bedrijf systemen in stand die eenvoud combineren met hoog veiligheidsniveau.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press
Oxygen Agency
Charlene Mougeot, +33141113791
charlene@oxygen-rp.com

Contacts

Press
Oxygen Agency
Charlene Mougeot, +33141113791
charlene@oxygen-rp.com