Siteimprove tilbyr enda mer nøyaktig IP-adressegeolokasjon takket være Digital Elements plasseringsbaserte teknologi

Bransjeledende teknologi for IP-adressegeolokasjon gir bedre analyse og datasegmentering

LONDON--()--Digital Element, bransjelederen innen teknologi for geolokasjon for IP-adresser, har i dag annonsert at Siteimprove, en bransjeleder innen optimalisering av nettsteder og løsninger for administrering av nettsteder, har lansert NetAcuity Edge™ – teknologi for hyperlokal IP-adressegeolokasjon – for å oppnå enda bedre analyse og segmentering av målgrupper.

Siteimprove tilbyr programvare som tjeneste (SaaS) til mer enn 5 000 kunder i hele verden, og hjelper disse med å skape en bedre opplevelse for besøkende på nettstedene deres. De tilbyr verktøy som gjør det enklere og billigere å administrere, vedlikeholde og optimalisere nettsteder. Med selskapets produkter slipper du å søke etter nettstedfeil manuelt, og team kan få hjelp til å skape en robust innholdsstrategi ved hjelp av analysedata som gir god innsikt.

Ved å ta i bruk Digital Elements ekstremt nøyaktige teknologi for IP-adressegeolokasjon i analyseplattformen, har Siteimprove oppnådd en dramatisk forbedring i evnen til å spore plasseringen til brukerne på klientenes nettsteder – på en måte som beskytter personvernet. Dette gjør at klientene kan ta bedre beslutninger når det gjelder optimalisering av nettstedet og segmentering av besøkende. Aktiveringen av NetAcuity Edge™ har gitt utrolig gode resultater i løpet av en kort periode. F.eks. er andelen besøkende med ukjent plassering redusert fra 25 % til mindre enn 1 %.

«Data for geolokasjon er en viktig del av bedriften vår, og dataene vi mottok fra den forrige leverandøren vår var utdaterte og unøyaktige. Digital Element er kjent for å gi god nøyaktighet, de er bransjelederne innen dette, og vi har allerede sett imponerende gode resultater» forklarte Ivan Bager, Director of Innovation, Siteimprove. «Vi gleder oss til å bruke dataene fra Digital Element til å kunne tilby klientene våre en enda bedre tjeneste».

Digital Element er den globale bransjelederen innen teknologi for IP-adressegeolokasjon, og er en av pionerene i bransjen. Den sofistikerte løsningen deres tilbyr det mest detaljerte, hyperlokale datasettet som er tilgjengelig på markedet, samtidig som de overholder de strengeste kravene innen personvern for sluttbrukere.

Kate Owen, Digital Elements Vice President, Northern Europe, kommenterte: «Vi gleder oss til å jobbe med Siteimprove – nå og i fremtiden – og til å gi dem så nøyaktig informasjon om IP-adresser som overhodet mulig. Det er fantastisk at Siteimprove allerede har oppnådd en så stor forbedring i ytelsen for kundene sine ved hjelp av dataene våre. Det er alltid veldig tilfredsstillende å se eksempler fra virkeligheten som viser at en investering i data med beste mulige kvalitet gir avkastning. Resultatene gir ofte store forbedringer for nøyaktighet, tjenestekvalitet, analyser og uttelling for kundene.»

Siteimprove går inn i rekken av Digital Elements velkjente klienter innen analyse, dataadministrasjon og markedsføringsplattformer, herunder Ströer Group, Microsoft, Qubit Digital, Adform, Webtrends, Crimtan, Weborama, Vibrant Media, Admedo, Wiredminds, Eyeota, Infectious Media, MediaMath, Cxense, Lotame, Krux, AOL’s ADTECH og Visual DNA.

SLUTT

Om Digital Element

Digital Element har tilbudt løsninger for P-adressegeolokasjon siden 1999, og gir relevant informasjon og kontekst til nettbaserte bedrifter – på både datamaskiner og mobile enheter. Selskapets patenterte teknologi er sertifisert og offisielt godkjent for levering av sanntidstilgang til nøyaktig og pålitelig plasseringsinformasjon uten overgrep når det gjelder brukernes personvern. Flere av verdens største nettsteder, merkevarer, annonsenettverk, plattformer for sosiale medier og mobilutgivere har i over ti år satt sin lit til Digital Elements teknologi, og brukt denne til å målrette annonser, lokalisere innhold, forbedre analyser og administrere innholdsrettigheter, samt til å oppdage og forhindre svindel. Gå til http://www.digitalelement.com for å finne ut mer om hvordan du kan dra nytte av brukernes plassering på nettet. Digital Element har hovedkvarter i Atlanta og London, og er en avdeling av Digital Envoy Inc.

Om Siteimprove

Siteimprove har levert bransjeledende verktøy for nettadministrasjon til tusenvis av organisasjoner i hele verden siden 2003. Selskapet har hovedkontor København, og har en stor markedsandel i dusinvis av land i Nord-Amerika, Europa og Stillehavsområdet. Siteimproves Web Governance Suite er tilgjengelig som programvare som tjeneste (SaaS), og tilbyr skalerbare verktøy som kan brukes av både små selskaper og selskaper på Fortune 500-listen til å administrere og vedlikeholde nettsteder via kvalitetskontroll, nettanalyse, SEO-analyse og varsler om nettytelse.

Gå til: https://siteimprove.com/

Contacts

Pressekontakt
Naomi Whittome
naomi.whittome@gingermaypr.com
Tfn: +44 (0)203 642 1124

Contacts

Pressekontakt
Naomi Whittome
naomi.whittome@gingermaypr.com
Tfn: +44 (0)203 642 1124