NexStreaming presenteert NexPlayer plugin for Unity

MADRID--()--NexStreaming heeft vandaag NexPlayer for Unity gepresenteerd. NexPlayer for Unity is een streamingplayer voor meerdere schermen die gemakkelijk integreert in Unity-apps voor Android, PC’s en iOS. Het is geschikt voor zowel standaard- als 360-gradenvideo’s en levert op alle apparaten de beste kwaliteit.

Evenals NexPlayer SDK – marktleider voor native apps voor de mobiel onder aanbieders van populaire videodiensten – creëert NexPlayer for Unity een geweldige gebruikerservaring met video van HD-kwaliteit en geavanceerde functies. In tegenstelling tot andere playbackfuncties is NexPlayer for Unity geschikt voor livestreaming via HLS en MPEG-DASH op Android-, iOS- en PC-platforms. Het bevat verrassende capaciteiten voor 360-gradenvideo met soepele aansturing geavanceerde en Widevine DRM. Bovendien weet het programma wanneer videobuffering begint, wat nuttig is voor analyse. Developers beschikken met NexPlayer for Unity over een geordende API, een sample-app in source-code en duidelijke informatie, waardoor ze het gemakkelijk kunnen integreren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

NexStreaming
Jorge Castejón
jorge.castejon@nexstreaming.com

Contacts

NexStreaming
Jorge Castejón
jorge.castejon@nexstreaming.com