Rimini Street-cliƫnt Kumagai Gumi wint IT-prijs van Japans instituut voor IT

Kumagai Gumi recognized for adoption of independent software support and cloud services, enabling the reallocation of IT budget to new strategic initiatives (Photo: Business Wire)

LAS VEGAS--()--Rimini Street, Inc., een toonaangevende verlener van ondersteunende diensten voor BusinessSuite, BusinessObjects en HANA Database van SAP SE en Siebel, PeopleSoft, JD Edwards, E-Business Suite, Oracle Database, Oracle Middleware, Hyperion, Oracle Retail, Oracle Agile PLM en Oracle ATG Web Commerce van Oracle Corporation, heeft vandaag bekendgemaakt dat Kumagai Gumi Co., Ltd. de IT Special Award van het Japanse instituut voor IT (JITT) heeft gewonnen. De organisatie won deze prijs vanwege zijn innovatieve inzet van de onafhankelijke ondersteuning van Rimini Street en het gebruik van cloudservices. Daarmee heeft het bedrijf bespaard op IT en andere bronnen. Het geld dat daardoor overbleef kon worden besteed aan nieuwe strategische groeigebieden. Met de IT Special Award eert JITT uitmuntende prestaties van bedrijven, overheidsorganisaties of personen die met behulp van innovatieve IT hun bestuurlijke capaciteiten versterken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rimini Street, Inc.
Michelle McGlocklin, +1 925-264-6579
mmcglocklin@riministreet.com

Contacts

Rimini Street, Inc.
Michelle McGlocklin, +1 925-264-6579
mmcglocklin@riministreet.com