Knopp Biosciences krijgt beurs van NIH Blueprint Neurotherapeutics Network voor nieuwe therapie├źn tegen neonatale epilepsie

PITTSBURGH--()--Knopp Biosciences LLC heeft vandaag bekendgemaakt dat het Blueprint Neurotherapeutics Network van de National Institutes of Health het bedrijf een beurs hebben uitgereikt in het kader van het Small Business Innovation Research (SBIR) Program. De beurs is bedoeld om de ontwikkeling van nieuwe epilepsietherapie├źn te bevorderen.

De beurs ondersteunt de preklinische en klinische ontwikkeling van Knopps kandidaat-medicijnen die uit klein-moleculaire verbindingen bestaan en zijn gericht op het farmaceutische doelwit Kv7.2. Knopp verwacht de eerste resultaten te kunnen boeken met nieuwe Kv7-activatoren bij neonatale epileptische encefalopathie die in verband wordt gebracht met een zeldzame mutatie in het gen KCNQ2.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Knopp Biosciences LLC
Tom Petzinger, +1-412-488-1776
tom@knoppbio.com

Contacts

Knopp Biosciences LLC
Tom Petzinger, +1-412-488-1776
tom@knoppbio.com