Masimo heeft CE-markering voor ademhalingsmeter op MightySat™ Rx

Masimo MightySat Rx with RRp (Photo: Business Wire)

NEUCHATEL, Zwitserland--()--Masimo heeft vandaag aangekondigd een CE-markering te hebben gekregen voor ademhalingsmetingen via de plethysmograaf (RRpTM) van de MightySat™ Rx, een pulse-oxymeter voor de vingertoppen. MightySat Rx is een non-invasief medisch apparaat dat de zuurstofverzadiging, de hartslag en de perfusie-index meet en weergeeft. Het hulpmiddel is optioneel uit te breiden met de Pleth Variability Index (PVi®) en, vanaf nu, met de RRp.

Het vaststellen van de ademfrequentie gebeurt normaal gesproken door handmatig te tellen met een timer of met oncomfortabele plaatjes of banden op en om de borst. Dankzij RRp voor MightySat Rx is de ademhaling gemakkelijk te meten via de vingertopsensor die ook zuurstofverzadiging, de hartslag, perfusie-index en PVi (een meeteenheid voor dynamische veranderingen in perfusie-index tijdens de ademhaling) meet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb, 949-396-3376
elamb@masimo.com

Contacts

Masimo
Evan Lamb, 949-396-3376
elamb@masimo.com