MyHeritage lanseeraa palvelun Photo Discoveries™

Ainutlaatuinen ominaisuus, jonka käyttäjät voivat yhdellä klikkauksella lisätä valokuvalöytöjä esivanhemmistaan omaan sukupuuhunsa.

(Photo: Business Wire)

TEL AVIV, Israel & LEHI, Utah--()--MyHeritage, johtava kansainvälinen perhehistoria- ja DNA-yritys ilmoitti tänään Photo Discoveries-palvelun lanseeramisesta. Photo Discoveries on innovatiivinen ominaisuus, joka muuttaa sukupuuta lisäämällä siihen automaattisesti henkilöihin liittyviä historiallisia valokuvia. Photo Discovery tarjoaa käyttäjälle muiden sukupuissa olevia esivanhempien ja sukulaisten valokuvia, joita hän ei ehkä koskaan ole nähnyt. Käyttäjät voivat yhdellä klikkauksella lisätä sukupuun profiilia vastaavan kuvan.

MyHeritagen erittäin tarkan Smart Matching™ teknologian, joka paikantaa täsmäävät profiilit muissa sukupuissa ja Instant Discoveries™-toiminnon, joka mahdollistaa kokonaisten sukuhaarojen lisäämisen muutamalla klikkauksella huipuksi Photo Discoveries tunnistaa käyttäjän sukupuusta ilman henkilökuvaa olevat profiilit ja tarjoaa valokuvia näille henkilöille täsmäävistä sukupuista.

Käyttäjät voivat lisätä jopa 10 valokuvaa yhdestä Photo Discovery-löydöstä, hylätä ne, joita eivät halua ja halutessaan käyttää Photo Discovery-löytöjä useita kertoja. Valokuvat kopioituvat asianomaisiin profiileihin säilyttäen hyödyllisen metadatan kuten henkilöiden merkinnät, päivämäärät ja paikannimet.

“MyHeritage-aivoriihemme miettii jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja tehdä alan huippua olevat mätsäysteknologiamme vielä paremmiksi”, sanoo MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja Gilad Japhet “Sellaisen esivanhemman kuvan saaminen, mitä ei ole koskaan aikaisemmin nähnyt, on ilahduttavan emotionaalinen kokemus, jonka toivoisimme käyttäjillemme mahdollisimman usein. Photo Discoveries toteuttaa sen ja täyttää lupauksen yhteistyöhön perustuvasta sukututkimuksesta yhden klikkauksen kokemuksena.

Photo Discoveries-löytöjen tarkastelu pikkukuvasta on ilmaista. Kuvien käyttämiseen tarvitaan MyHeritage PremiumPlus- tai Completesopimus.

MyHeritagesta

MyHeritage on johtava, globaali nettisivusto DNA- ja sukututkimukselle. Teknologia orientoituneiden johtajien tavoin, MyHeritage on muuttanut sukututkimuksen toiminnaksi, joka on helposti lähestyttävä ja välittömästi palkitseva. Sen globaalilla käyttäjäyhteisöllä on pääsy mittavaan historiallisten tietojen kirjastoon, monipuolisin, kansainvälinen sukupuukokoelma ja uraauurtavat haku- ja mätsäysteknologiat. MyHeritage DNAn avulla yritys tarjoaa teknologialtaan edistyksellisen ja edullisen DNA-testin, joka kertoo käyttäjän etnisen alkuperän ja löytää ennestään tuntemattomia sukulaisia. Miljoonille perheille, jotka luottavat MyHeritageen, se tarjoaa helpon tavan löytää uusia suvun jäseniä, ottaa selvää etnisestä alkuperästä, jakaa perheen tarinoita; menneitä ja nykyisiä ja tallentaa niitä tuleville sukupolville. MyHeritage on saatavana 42 kielellä. www.myheritage.com

Contacts

MyHeritage
Aaron Godfrey, VP Marketing
Phone: +1-347-5427902
Email: aaron@myheritage.com

Contacts

MyHeritage
Aaron Godfrey, VP Marketing
Phone: +1-347-5427902
Email: aaron@myheritage.com