GSMA kondigt uitgebreide Mobile 360 Event Series 2017 aan

LONDEN--()--De GSMA heeft vandaag het programma en de locaties bekendemaakt van de GSMA Mobile 360 Series 2017. Deze reeks regionale conferenties is bedoeld voor leidinggevenden in de mobiele-communicatiesector en belangrijke vertegenwoordigers van regelgevers en overheden. De GSMA breidt de Mobile 360 Series dit jaar nog verder uit tot acht evenementen verspreid over de hele wereld. De GSMA heeft ook enkele details onthuld van het Mobile 360 – Privacy & Security-evenement, dat in mei in Den Haag plaatsvindt.

“We zijn enorm verheugd dat we dankzij het succes van vorig jaar de Mobile 360 Series kunnen uitbreiden met Mobile 360 – West Africa en Mobile 360 – North Asia. Daarnaast duurt Mobile 360 Series – India dit jaar twee dagen, als afspiegeling van de centrale rol van mobiel in de digitale toekomst van India”, zei Michael O’Hara, hoofd marketing van de GSMA. “De Mobile 360 Series biedt een specifiek forum waarop de branche samen kan komen om niet alleen de urgentste kwesties in de sector te bespreken, maar ook om van gedachten te wisselen over stimulansen voor groei, kansen en uitdagingen die de digitale transformatie met zicht meebrengt.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For the GSMA
Sophie Waterfield
+44 77 7945 9923
Sophie.Waterfield@webershandwick.com
or
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

For the GSMA
Sophie Waterfield
+44 77 7945 9923
Sophie.Waterfield@webershandwick.com
or
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com