Catalysis, Lead and Learn en CHU UCL Namu organiseren derde Lean Healthcare Transformation Summit – Europe

BRUSSEL--()--Catalysis, Lead and Learn en CHU UCL Namur hebben vandaag het programma van de derde Lean Healthcare Transformation Summit – Europe gepresenteerd. De top bestaat uit workshops, keynote-lezingen en educatieve sessies en vindt van 13 tot 15 maart plaats in Dolce La Hulpe in België. Na afloop van de sessies staan op 16 maart de facultatieve gemba-bezoeken gepland. Online inschrijving is mogelijk via de site www.lead-and-learn.eu/en/.

“De Lean Healthcare Transformation Summit in Europa biedt artsen, bestuurders en directeurs van ziekenhuizen de kans te leren van internationaal erkende experts in de transformatie van medische instellingen tot slanke zorgorganisaties”, zei Rachel Regan, hoofd evenementen van Catalysis. “Het programma staat boordevol sprekers uit alle delen van de wereld. Zij kunnen niet wachten om organisaties te helpen bij hun transformatie.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Catalysis
Chuck Grothaus, 612-770-0026
chuck.grothaus@c2comms.com

Contacts

Catalysis
Chuck Grothaus, 612-770-0026
chuck.grothaus@c2comms.com