World Government Summit: VAE creëren raamwerk om geluk te promoveren tot belangrijke factor voor vooruitgang en ontwikkeling

His Excellency, Prime Minister of Bhutan Tshering Tobgay speaks on 'The Role of Government in Achieving Happiness during the Global Dialogue on Happiness' (Photo: ME NewsWire)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--Op het moment dat de Wereldgezondheidsorganisatie voorspelt dat depressie in de komende vijftien jaar uitgroeit tot een van de drie vaakst voorkomende ziektes, komen meer dan driehonderd experts, wetenschappers en beleidsmakers in Dubai bijeen voor de eerste Global Dialogue on Happiness.

De conferentie is een mondiaal initiatief dat voortvloeit uit de visie van zijne hoogheid sjeik Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, vicepresident en premier van de Verenigde Arabische Emiraten en vorst van Dubai. De Dialoog is bedoeld om een raamwerk te creëren waarop overheden hun beleid kunnen afstemmen ten behoeve van het geluk en welzijn van hun burgers. Om de toewijding aan dit initiatief te onderstrepen, hebben de VAE een officiële kabinetsfunctie ingesteld die volledig is gewijd aan geluk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

World Government Summit
Wael Hayatli, +971559655728
whayatli@apcoworldwide.com

Contacts

World Government Summit
Wael Hayatli, +971559655728
whayatli@apcoworldwide.com