Peter Gremillion naar ZRG Partners als algemeen directeur in Frankfurt

ROCHELLE PARK, N.J.--()--ZRG Partners, een snel groeiend internationaal bedrijf in werving van leidinggevenden en talentmanagement, heeft Peter Gremillion benoemd tot algemeen directeur. Hij is werkzaam vanuit het kantoor in Frankfurt. Peter is ook lid van de Global Industrial Practice van het bedrijf.

Peter neemt 13 jaar aan ervaring in de werving van leidinggevenden mee naar ZRG. Voor zijn aanstelling bij ZRG werkte hij bij twee internationale kantoren met focus op de industrie en chemiesector. Bij die twee firma’s werkte hij aan projecten voor vier continenten en leidde hij projecten voor zeer gespecialiseerde leidinggevenden en bestuurskundigen. Hij heeft diepgaande kennis over de olie- en gasindustrie, chemische grondstoffen, voedselingrediënten, farmaceutische grondstoffen, verf, verpakking en dienstverlening voor deze sectoren. Hij heeft ook een ongeveinsde passie voor duurzame materialen, productportfolio’s en oplossingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ZRG Partners
Peter Gremillion, +49 0 170 225 0440
pgremillion@zrgpartners.com
of
Larry Hartmann, +1-201-560-9900
lhartmann@zrgpartners.com

Contacts

ZRG Partners
Peter Gremillion, +49 0 170 225 0440
pgremillion@zrgpartners.com
of
Larry Hartmann, +1-201-560-9900
lhartmann@zrgpartners.com