Cloudscene maakt de 2017 wereldwijde top tien colocatie ecosystemen bekend

BRISBANE, Australië--()--Cloudscene, de grootste directory van colocatie datacenters, cloud service-aanbieders en netwerkstructuur heeft vandaag zijn ranglijst bekend gemaakt voor de 2017 wereldwijde top tien colocatie ecosystemen.

Met meer dan 5.400 datacenters en 4.500+ service providers in 110 landen, biedt Cloudscene onafhankelijke en uitgebreide inzichten in wereldwijde markten voor colocatie data centers.

Meervoudige tech-ondernemer en oprichter van Cloudscene, Bevan Slattery, zei: “We hebben besloten om eerst in de marktgegevens van Cloudscene te duiken en de regio's te ontdekken die uitblinken op het gebied van datacenter-dichtheid en connectiviteit.

“De Verenigde Staten is met afstand de grootste markt voor datacenters ter wereld, dus het is geen verrassing dat er vijf steden in de VS op de lijst staan. Europa domineerde echter de top drie en Sydney stond op de achtste plek dankzij de groei van Australië gedurende de afgelopen drie jaar.”

De 2017 wereldwijde top tien colocatie ecosystemen van Cloudscene worden geëvalueerd op basis van een gecombineerde score van datacenter-dichtheid en connectiviteit. Het totale aantal colocatiefaciliteiten en het totale aantal Points of Presence (PoP's) in alle colocatie datacenters binnen iedere markt worden gecombineerd tot een totaalscore.

Dit zijn de 2017 wereldwijde top 10 colocatie ecosystemen:

  1.   Londen
2. Amsterdam
3. Frankfurt
4. Washington DC
5. Parijs
6. Bay Area
7. Los Angeles
8. Sydney
9. Dallas
10. Chicago

De dominante globale spelers in de datacenter-sector zijn Equinix, Digital Realty, Global Switch, CenturyLink, NTT, AT&T en Verizon. Alleen Equinix, Digital Realty en Verizon zijn echter actief in alle tien van Cloudscene's 2017 wereldwijde top 10 colocatie ecosystemen; en de overige aanbieders zijn actief in tenminste de helft van de markten op de ranglijst.

“We verwachten dat er wat beweging is in de ecosysteemranglijsten van volgend jaar omdat de Asia Pacific markt nog steeds de snelst groeiende regio is voor de datacentersector. Het is aannemelijk dat er meer APAC-steden zullen doordringen tot de top tien,” zei Bevan Slattery.

Bezoek voor gedetailleerde resultaten www.cloudscene.com/news

Cloudscene:
Cloudscene is de grootste directory van colocatie datacenters, cloud service providers en netwerkstructuren ter wereld. Opgezet door meervoudige tech-ondernemer, Bevan Slattery, helpt Cloudscene met het selecteren van colocatie, IaaS, cloud- en internet service providers www.cloudscene.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvoorlichting:
Cloudscene
Renée Harper, +617-3193-3260
renee.harper@cloudscene.com

Contacts

Persvoorlichting:
Cloudscene
Renée Harper, +617-3193-3260
renee.harper@cloudscene.com