GMC Software kondigt functierijke GMC Inspire R11 aan

BOSTON--()--www.gmcsoftware.com : GMC Software, de bekroonde leider in klantcommunicatiemanagement, heeft vandaag bekendgemaakt dat GMC Inspire R11 (Release 11) algemeen verkrijgbaar is. De verrijkte versie van GMC Inspire is gemaakt door ‘s werelds grootste specialistische team developers. Het bevat vijfhonderd nieuwe verbeteringen en 25 belangrijke nieuwe functies. Na een maakproces van twintig maanden heeft GMC Inspire R11 unieke eigenschappen, die tegemoetkomen aan breed gedragen behoefte aan een systeem dat samenwerkingen binnen het hele bedrijf mogelijk maakt, maar ook het hele traject van een klant inzichtelijk maakt en directe actie voor een betere klantervaring faciliteert.

Enkele nieuwe verbeteringen van GMC Inspire R11 zijn de eerste cloudbased Customer Experience (CX)/CCM-samenwerkingstool, , en het eerste softwareontwikkelingspakket voor mobiel dat klantcommunicatie als mobiele service aanlevert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sterling Kilgore
Sandy Armstrong
Account Executive
+1-630-964-8500
sarmstrong@sterlingkilgore.com

Contacts

Sterling Kilgore
Sandy Armstrong
Account Executive
+1-630-964-8500
sarmstrong@sterlingkilgore.com