Cmed transformeert klinisch wetenschappelijk onderzoek met nieuwe versie van datasuite encapsia™

HORSHAM, Engeland--()--De innovatieve organisatie voor uitbesteed onderzoek (CRO) Cmed heeft verbeteringen aangebracht aan encapsia™, het eerste pakket met datafuncties dat via apps werkt. De nieuwste apps die zijn toegevoegd aan encapsia™ verruimen haar vermogen een efficiënt datamanagementsysteem voor professioneel onderzoek aan te leveren. Daarnaast beschikken onderzoekers met dit programma over eSource, web eDC en analytische functies. Al deze eigenschappen komen samen in één cloudplatform dat specifiek is ontworpen voor snellere en kwalitatief hoogstaande data. Tegelijkertijd beperkt het platform complexiteit tot een minimum, waardoor de daaraan verbonden kosten van deze processen dalen.

De nieuwe versie bestaat uit drie apps voor cruciale functies. Encapsia™ Coding stelt medisch programmeurs in staat direct en geautomatiseerd te coderen, synoniemen te verwerken, alle gecodeerde begrippen te bestuderen en dictionary-versies aan te sturen. Encapsia™ Loader bevat functies voor laboratoria waarmee ze hun eigen externe geautomatiseerde dataloads aansturen en de validatie en transformatie van inkomende gegevens specificeren. De encapsia™ Review App stelt personeel in staat de klinische significantie van data te beoordelen. Dezelfde app stelt datamanagers in staat de gegevens af te stemmen op de database.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cmed Research
Anna Forster
aforster@cmedresearch.com
+44(0)1403-755050

Contacts

Cmed Research
Anna Forster
aforster@cmedresearch.com
+44(0)1403-755050