Entersekt bouwt verder aan Europees succes met de aanstelling van een ervaren VK-manager

Frans Labuschagne moet de groei in het Verenigd Koninkrijk en Ierland in goede banen leiden

Frans Labuschagne: Country Manager UK & Ireland, Entersekt

LONDEN--()--Entersekt heeft vandaag de aanstelling bekendgemaakt van Frans Labuschagne als country manager voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Labuschagne zal aan het hoofd staan van de afdeling Operations en de bedrijfsontwikkeling in de regio beheren, die steeds meer aan belang wint voor het softwarebedrijf. Entersekt is een wereldwijde leider op het gebied van pushauthenticatie en omnichannelbeveiliging voor financiële diensten.

Labuschagne is een ervaren manager voor bedrijfssoftware in de financiële sector en de kleinhandel: hij is al meer dan 15 jaar actief in de lancering en uitbreiding van activiteiten in landen in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Zijn ervaring en zijn talent voor het opbouwen van relaties maken van hem de geknipte persoon om de uitbreiding van Entersekt op de Britse Eilanden te leiden. Net als overal ter wereld willen banken en andere dienstverleners ook hier hun digitale kanalen beschermen en aan de regelgeving voldoen zonder aan gebruiksgemak in te boeten. De authenticatie- en beveiligingsoplossingen voor apps van Entersekt helpen bedrijven zoals Coutts, Investec, Old Mutual en Swisscard om deze doelen te bereiken en stellen hun productontwikkelingsteams in staat om bankieren aan te passen aan het mobiele tijdperk.

"De online- en mobiele kanalen zijn belangrijke punten geworden waarmee financiële diensten en betaalmaatschappijen zich onderscheiden ten opzichte van de groeiende concurrentie en de vloed aan nieuwe regelgeving zoals PSD2," verklaarde Labuschagne bij zijn introductie in het bedrijf. "Een van de belangrijkste hindernissen voor een aantal organisaties in het VK waarmee ik heb gewerkt, is de beveiliging van digitale interacties op een gebruiksvriendelijke manier. Op dit gebied kunnen wij hen zeker helpen. Maar wat me echt overtuigde om me bij Entersekt aan te sluiten, is de mensen en hun inzet voor innovatie."

De aanstelling van Labuschagne komt op een belangrijk moment voor Entersekt: het bedrijf kent nu 18 maanden van enorme groei in Europa en daarbuiten. "Nu we een aanzienlijke groei van het klantenbestand in Europa zien en bijkomende mogelijkheden over het hele continent, is de tijd gekomen om onze regionale basis uit te breiden," zei Claudius van der Meulen, European director van Entersekt. "De ervaring van Frans en zijn talent om partnerschappen op lange termijn op te zetten zullen ons naar het volgende niveau brengen. Ik ben erg verheugd dat hij zich bij ons aansluit aan de andere kant van het Kanaal."

Over Entersekt
Entersekt is een innoverend bedrijf op het gebied van pushgebaseerde authenticatie en beveiliging van apps. De unieke aanpak van het bedrijf verbindt de kracht van digitale certificatietechnologie met het gebruiksgemak van mobiele telefoons om financiële dienstverleners en hun klanten volledig te beschermen tegen internetfraude. De gepatenteerde beveiligingsproducten van Entersekt zijn ontwikkeld op basis van open technologieën, zodat ze een hoge beschikbaarheid, schaalbaarheid en eenvoudige integratie hebben. Ze beschermen dagelijks miljoenen toestellen en transacties, en voldoen tegelijk aan de strengste regelgeving. Bedrijven uit de hele wereld rekenen op Entersekt om de vertrouwensrelatie die ze met hun klanten hebben te versterken en uit te breiden door aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke, nieuwe mobiele en internetdiensten aan te bieden. Bezoek www.entersekt.com voor meer informatie over Entersekt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Entersekt contact
Jeanne Maartens, +27 21 815 2800
SVP Marketing

Contacts

Entersekt contact
Jeanne Maartens, +27 21 815 2800
SVP Marketing