Asset Management One selecteert risico- en nakomingssysteem Xilix van Ullink

TOKYO--()--Ullink, internationaal aanbieder van elektronische handels- en connectiviteitssystemen voor de financiële sector, heeft vandaag bekendgemaakt dat Asset Management One met succes Ullinks risico- en nakomingstechnologie Xilix heeft geïmplementeerd. Asset Management One is de grootste vermogensbeheerder in Azië.

Asset Management One is in oktober 2016 opgericht na de fusie van DIAM Asset Management, Mizuho Trust and Banking (divisie vermogensbeheer), Mizuho Asset Management en Shinko Asset Management. Met behulp van zijn brede expertise streeft deze vermogensbeheerder naar producten en dienstverlening van het hoogste niveau voor uiteenlopende behoeften op vlak van activa. Daarbij was het van cruciaal belang een systeemleverancier te vinden die precies begrijpt welke behoeften binnenlandse cliënten aan de koopkant hebben, maar ook een flexibele en veelomvattende oplossing te selecteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ULLINK
Mireille Adebiyi, +33 1 49 95 30 00
Marketing & Communications Director
mireille.adebiyi@ullink.com

Contacts

ULLINK
Mireille Adebiyi, +33 1 49 95 30 00
Marketing & Communications Director
mireille.adebiyi@ullink.com