Bioventus deelt de agenda voor de 2017 wetenschappelijke topconferentie, verbeteringen aan Bioventus Academy

DURHAM, Noord-Carolina--()--Bioventus, een wereldleider in orthobiologie, kondigde vandaag de datums aan van haar 2017 wetenschappelijke topconferenties Advances in Bone Healing. Deze programma's, die worden gehouden op 28 april in de Grand Hyatt Denver in Denver, Colorado, op 28 april in het Novotel Schiphol Airport in Amsterdam, en op 19 mei in Westin Fort Lauderdale, Florida, zijn gericht op artsen die regelmatig botbreuken en patiënten met knie-artrose (OA) behandelen. Elke cursus van 1 dag is opgezet om deelnemers een beter begrip te geven van behandelingsmethoden en de onderliggende biologische wetenschap door didactische presentaties en diepgaande discussie van case studies.

In 2017 onderschrijft Bioventus ook medische opleidingsprogramma's tijdens de 75e Anniversary Scientific Conference van het American College of Foot and Ankle Surgeons dat van 27 februari - 2 maart plaatsvind in Las Vegas en de 18d Annual Conference van de Physician Assistants in Orthopaedic Surgery dat plaatsvind van 21-25 augustus in Baltimore.

Daarnaast heeft Bioventus een aantal nieuwe web-based opleidingen geïntroduceerd op www.BioventusAcademy.com. Bioventus Academy is het online medisch opleidingsplatform van het bedrijf dat artsen toegang verleent tot diepgaande klinische en wetenschappelijke informatie over botgenezing, bottransplantaten en OA. De opleidingen zijn getiteld: Botvervangingsproducten, Beenmergaspiraat, EXOGEN® & Botgenezing, en DUROLANE® en vroege behandelingsopties voor OA.

“Bioventus zet zich in om een wereldleider te worden in orthobiologie maar leiderschap wordt niet enkel gemeten in omzet of mondiale voetafdruk,” aldus Tony Bihl, CEO, Bioventus. “Het bevorderen van medisch onderwijs voor artsen door middel van zowel face-to-face en virtuele kanalen onderstreept de inzet die wij hebben om samen te werken met de gezondheidszorg om mensen te helpen een actief leven te hervatten en ervan te genieten.”

Over Bioventus

Bioventus is een bedrijf in orthobiologie dat klinisch bewezen, kosteneffectieve producten levert die mensen helpen snel en veilig te genezen. Haar missie is om een verschil te maken door patiënten te helpen bij het hervatten en het genieten van een actief leven. Bioventus heeft twee productportfolio's voor orthobiologie, Bioventus Active Healing Therapies en Bioventus Surgical die het een wereldleider maken in actieve orthopedische genezing. Haar EXOGEN Ultrasound Bone Healing System is het nummer 1 voorgeschreven systeem voor botgenezing in Amerika en het enige door de FDA goedgekeurde apparaat voor botgenezing dat veilig, effectief ultrageluid gebruikt om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren. Gebouwd op een commitment aan hoge kwaliteitsnormen, op bewijs gebaseerde geneeskunde en sterk ethisch gedrag, is Bioventus een vertrouwde partner voor artsen wereldwijd.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.BioventusGlobal.com en kunt u het bedrijf volgen op Twitter @Bioventusglobal

Bioventus, het Bioventus logo, DUROLANE en EXOGEN zijn geregistreerde handelsmerken van Bioventus LLC.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bioventus
Thomas Hill, 919-474-6715
thomas.hill@bioventusglobal.com

Contacts

Bioventus
Thomas Hill, 919-474-6715
thomas.hill@bioventusglobal.com