A PwC vállalati adótanácsadási szolgáltatásokat nyújtó új, globális teamet állított fel

A vállalati adózási szolgáltatásokat biztosító globális csapat magját a GE korábbi adózási csoportjának tagjai alkotják

NEW YORK--()--A PwC ma bejelentette, hogy innovatív megállapodást kötött a GE-vel, melynek alapján globális, integrált, vállalati szintű adótanácsadási szolgáltatásokat nyújt a GE számára. A megállapodás értelmében a PwC a GE széles körben elismert adózási csapatának tagjai közül szerte a világról mintegy 600 adószakértőt vesz át, és ugyanakkor a tulajdonába kerülnek a GE adózási technológiái is, amelyek hozzásegítik a PwC-t ahhoz, hogy erőfeszítéseit A jövő adózási csoportjának (Tax Function of The Future) kialakítására összpontosíthassa, és globális vállalati adózási megoldásokat biztosíthasson ügyfelei számára.

A PwC az Amerikai Egyesült Államokban és világviszonylatban is a legnagyobb adótanácsadó cég, amelynek globális hálózatában 41000 adószakértő dolgozik 157 országban. A PwC úgy véli, hogy a GE csapatának széles körű tapasztalatai és szakértelme olyan erőforrást jelent számára, amelyre támaszkodva képes lesz kielégíteni a gyorsan változó piac jövőbeli igényeit.

"A GE-től hozzánk kerülő szakemberek rendkívül magas szintű szaktudással rendelkeznek" - magyarázta Mark Mendola, a PwC elnökhelyettese és ügyvezető tulajdonosa. "A GE-vel kötött megállapodás révén lehetővé válik számunkra, hogy továbbra is a legjobb adótanácsadási szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleinknek a manapság egyre gyorsabban változó és egyre bizonytalanabb gazdasági környezetben. A GE adószakértőinek hozzáértésére és a PwC rendelkezésére álló erőforrásokra támaszkodva létre tudjuk hozni "A jövő adózási csoportját", amely fokozott mértékben támaszkodik majd az adózási kérdések megoldását segítő digitális eszközökre."

A PwC-vel kötött megállapodás a GE azon felmérésének eredménye, mely során a cég arra keresett választ, hogyan biztosíthatók jelenleg és a jövőben is a legoptimálisabb módon a kulcsfontosságú globális adózási szolgáltatások. Az új Globális vállalati adótanácsadó csoport a PwC adótanácsadási egységének keretei közt végzi majd tevékenységét, és nem csupán a GE számára nyújt menedzselt szolgáltatásokat, hanem a PwC más ügyfelei számára is. Az ötéves időtartamra kötött, meghosszabbítható megállapodás 2017. április 1-jén lép hatályba.

A GE elnökhelyettese és rangidős adótanácsadója, Mike Gosk, hozzátette: "A megállapodásnak köszönhetően folyamatosan rendelkezésünkre áll a világ vezető adószakértőinek világszínvonalú szaktudása, és egy olyan szervezet, amely rugalmasan tud alkalmazkodni a változó GE portfólió támasztotta igényekhez. Örömünkre szolgál, hogy elmélyíthetjük a már hosszú ideje fennálló kapcsolatunkat a PwC-vel, méghozzá oly módon, hogy ezáltal lehetősége nyílik más piacvezető cégeknek is arra, hogy igénybe vehessék a világ legjobb adótanácsadó csapatának szolgáltatásait, és ugyanakkor kiemelkedő karrierlehetőségeket tudunk biztosítani a GE elismert adószakértői számára."

Amit a PwC-ről tudni kell…

A PwC-nél arra törekszünk, hogy erősítsük a tőkepiacokba vetett bizalmat és fontos problémákat oldjunk meg. A 157 országban működő cégeink alkotta hálózatban több mint 223000 alkalmazottat foglalkoztatunk, akiknek mindegyike elkötelezett a magas minőségű könyvvizsgálati, tanácsadási és adótanácsadási szolgáltatások nyújtása iránt. További információkért cégünkről kérjük, látogasson el a www.pwc.com internetes címre, és ossza meg velünk, hogy mi az, amit a legfontosabbnak tart, és amire a legnagyobb igénye lenne.

A PwC elnevezés alatt a PwC hálózata és/vagy annak egy vagy több tagja értendő, melyek mindegyike különálló jogi személy. További információkért kérjük, látogasson el a www.pwc.com/structure internetes oldalra.

© 2017 PwC. Minden jog fenntartva.

Amit a GE-ről tudni kell

A GE (NYSE: GE) a világ vezető digitális iparvállalata, amely az ipart alapjaiban átalakító, egymással összekapcsolt, rugalmasan reagálni képes, prediktív, szoftveralapú gépek és megoldások fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A cég a "GE Store" elnevezésű globális tudásközpontra épülve működik, amelyen keresztül az egyes üzletágak megosztják és elérhetővé teszik egymás számára az általuk alkalmazott technológiákat, struktúrákat, szakértelmet, valamint a piacokat. Minden találmány táptalajul szolgál a további innovációhoz, és az újítások gyakorlatba való átültetéséhez az ipari ágazatokban. Magasan képzett szakembergárdája, sokrétű szolgáltatásai, csúcstechnológiát képviselő megoldásai és széles körű jelenléte jóvoltából a GE jól beszéli az ipar nyelvét, ennek köszönhetően ügyfelei is jobb eredményeket érhetnek el. www.ge.com

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Média:
PwC
Lina Woods, 202-367-6602
Lina.m.woods@pwc.com

Contacts

Média:
PwC
Lina Woods, 202-367-6602
Lina.m.woods@pwc.com