Matrix lanceert PowerWatch X, wint Last Gadget Standing op CES

Power Watch X (Photo: Business Wire)

MENLO PARK, Calif--()--Matrix Industries heeft in november 2016 op Indiegogo voor het eerst zijn Matrix PowerWatch onthuld. Deze thermo-elektrische smartwatch hoeft nooit te worden opgeladen. Nadat de smartwatch overweldigende reacties van consumenten had gekregen en bijna het tienvoudige van zijn richtbedrag had opgehaald, kondigde Matrix zijn nieuwe model aan, de PowerWatch X en won het de Last Gadget Standing Competition op CES.

Met zijn bredere, agressievere design heeft de X grotere thermo-elektrische capaciteiten voor energieopwekking. Daarnaast ondersteunt het nieuwe model meer functies, zoals een trilmodus bij waarschuwingen en notificaties. De PowerWatch X is vier maal groter en bestand tegen water op een diepte van tweehonderd meter. Daarmee is de X sterkste smartwatch ter wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For Matrix Industries
Media Contact
Mara Castro, 305-374-4404 ex. 165
Maracastro@maxborgesagency.com

Contacts

For Matrix Industries
Media Contact
Mara Castro, 305-374-4404 ex. 165
Maracastro@maxborgesagency.com