Keio Plaza Hotel Tokyo start rondleiding per limousine langs sakebrouwerijen in Tokyo met Engelssprekende chauffeurs

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van de meest prestigieuze internationale hotels van Japan en gelegen in de wijk Shinjuku in Tokyo, heeft in december 2016 een limousine-toer langs sakebrouwerijen en een museum opgezet met Keio Jidousha Co., Ltd (Keio Taxi Company). Deelnemers kunnen kiezen voor Engelssprekende chauffeurs. Het programma is opgezet ter ere van de opening van de Premier Grand Club Floors, nieuwe accommodaties uit het hoogste segment van Keio Plaza Hotel Tokyo. Met het programma speelt het hotel in op de vele buitenlandse gasten die de Japanse cultuur op een persoonlijker niveau willen ervaren, met het gemak van een luxe-auto.

De rondrit met chauffeur brengt gasten naar twee of drie Japanse sakebrouwerijen in West-Tokyo, inclusief Ishikawa BreweryTamura Brewery en Ozawa Brewery. Gasten worden ook rondgeleid door het Kushi Kanzashi (traditionele decoratieve haarkammen) Museum. Aan deze rondleiding kunnen groepen van maximaal zes personen deelnemen in minivans met een chauffeur, met de optie van Engelssprekende chauffeurs.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp