Linkadia kiest Digital Element voor verhoogde efficiëntie van mobiele advertenties

LONDEN--()--Digital Element, de toonaangevende aanbieder van technologie voor IP-geolocatie, heeft vandaag bekendgemaakt dat mobiele-reclamespecialist en netwerkaffiliate Linkadia heeft gekozen voor zijn IP-geolocatieprogramma NetAcuity. De technologie stelt Linkadia in staat doelgroepsgericht adverteren via de mobiel te verbeteren, om zo de resultaten voor haar cliënten te maximaliseren.

Linkadia biedt haar cliënten een 360-graden-systeem, waarmee het vooraanstaande adverteerders en reclame-uitgevers helpt bij acquisitie van gebruikers, verzilvering van traffic en programmatische mediasystemen. Dankzij de incorporatie van gegevens over IP-geolocatie, mobiele carriers en ISP van Digital Element vergroot het bedrijf de nauwkeurigheid van zijn geo-targeting-capaciteiten in meer landen dan ooit tevoren. Dit verbetert de resultaten van advertenties en vergroot het rendement van investeringen van bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

GingerMay PR
Naomi Whittome
naomi.whittome@gingermaypr.com
Tel: +44 (0)203 642 1124

Contacts

GingerMay PR
Naomi Whittome
naomi.whittome@gingermaypr.com
Tel: +44 (0)203 642 1124