AURAK en Ruimtevaartorganisatie VAE sluiten samenwerkingsovereenkomst

Professor Al Alkim and H. E. Dr. Al Romaithi exchange tokens of appreciation following the signing of the memorandum of understanding (Photo: ME NewsWire)

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten--()--De American University of Ras Al Khaimah (AURAK) heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Ruimtevaartorganisatie van de Verenigde Arabische Emiraten. De ondertekening vond op het hoofdkantoor van het federale instituut in Abu Dhabi plaats.

Een afvaardiging van de universiteit, die bestond uit haar voorzitter, hoogleraar Hassan Hamdan, hoogleraar Mousa Mohsen, decaan van de Technische School en directeur van het RAK Research and Innovation Center en doctor Abdul-Halim Jallad, directeur van het nieuwe ICT Center for Teaching and Creativity in Informatics Communication and Networking (ICONET), was aanwezig bij de ceremoniële ondertekening.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

The American University of Ras Al Khaimah
Eóin Brown, +971-7-221-0900
eoin.brown@aurak.ac.ae

Contacts

The American University of Ras Al Khaimah
Eóin Brown, +971-7-221-0900
eoin.brown@aurak.ac.ae