DLNA volbrengt missie, ontbindt als non-profit beroepsvereniging; SpireSpark neemt de certificering over

PORTLAND, Ore.--()--De Digital Living Network Alliance (DLNA ®) kondigt vandaag aan dat de organisatie haar missie heeft volbracht en als non-profit beroepsorganisatie wordt opgeheven.

Het certificeren van producten voor de DLNA-standaard wordt overgenomen door een nieuwe professionele dienstverlener die hiervoor is uitgerust met alle testtools, benodigde apparatuur en deskundigheid.

‘’We zijn zeer trots op wat de leden en het personeel van DLNA hebben bereikt – het creëren van ’s werelds grootste aaneengesloten ecosysteem met bijna vier miljoen gecertificeerde units verdeeld over meer dan 25.000 apparaten in de afgelopen dertien jaar’’, zegt Stephan Palm, voorzitter en president van DLNA. “”We danken onze leden voor hun harde werk en toewijding om van DLNA succesvol te maken. We zijn een krachtig voorbeeld van breed gedragen initiatieven die onderlinge uitwisselbaar zijn en zorgen voor het versnellen van innovatie, het creëren van nieuwe markten en het transformeren van de gebruikerservaring.”

DLNA’s certificatie-programma wordt nu aangeboden door SpireSpark International, dat is opgericht door oud-stafleden van DLNA en gevestigd is in Portland, Oregon.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Digital Living Network Alliance
Megan Dahlen, 253-686-7708
Megan@global-dlna.org

Contacts

Digital Living Network Alliance
Megan Dahlen, 253-686-7708
Megan@global-dlna.org