Symbio viert belangrijke mijlpaal in nul-emissiestrijd tijdens CES 2017

PARIJS--()--De viering van het behalen van de afstand van 350.000 kilometer / 220.000 mijl middels nul-emissie gebeurt op de CES 2017. Er is toch geen betere plek om deze mijlpaal te vieren? Symbio, expert op het gebied van het integreren van brandstofcelsystemen, heeft dit jaar 150 waterstof- en elektrische voertuigen ingezet voor dit doel.

Symbio zal de introductie van de groene mobiliteitsoplossingen en hoe het een verschil maakt om de luchtkwaliteit in stedelijke gebieden te verbeteren, demonstreren tijdens het evenement bij bij Sands Expo, Niveau 1 Hall G, Eureka Park, Stands 51.720-51.531. De resultaten zijn van 5 tot en met 8 januari te bekijken.

Symbio heeft de grootste vloot van waterstof commerciële H2 voertuigen ingezet dankzij de de steun van haar partners Michelin en ENGIE. Symbio’s belangrijkste missie is om complete brandstofcelsystemen voor elektrische voertuigen te realiseren, van ontwerp, via prototyping tot product.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Symbio
Geraldine Hervel
Communications & Marketing
geraldine.hervel@symbiofcell.com

Contacts

Symbio
Geraldine Hervel
Communications & Marketing
geraldine.hervel@symbiofcell.com