Politie Dubai onthult voorspellende software ‘Crime Prediction’

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--Space Imaging Middle East (SIME) kondigt met blijdschap aan dat Crime Prediction met succes is gelanceerd binnen het politiekorps van Dubai. Crime Prediction is de nieuwste software voor voorspellende wetshandhaving van SIME.

De software, uniek in de regio, is ontwikkeld ter ondersteuning van het project Smart Governance van de Verenigde Arabische Emiraten en speciaal ontworpen als aanvulling op de gemoderniseerde aanpak van misdaadpreventie en openbare veiligheid door de politie van Dubai.

Crime Prediction analyseert bestaande inlichtingen en misdaadpatronen uit databanken van de politie aan de hand van geavanceerde algoritmes. Zodoende produceert het programma zeer accurate data met betrekking tot het moment en de plek waarop een misdaad zal plaatsvinden. Op basis van deze informatie bepalen patrouillerende teams vervolgens waar ze naartoe gaan, zodat ze mogelijke criminele activiteiten kunnen voorkomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Space Imaging Middle East
Rasha Hammad, +971-4-266-1799
Marketing Coordinator
rasha@spaceimagingme.com
www.spaceimagingme.com

Contacts

Space Imaging Middle East
Rasha Hammad, +971-4-266-1799
Marketing Coordinator
rasha@spaceimagingme.com
www.spaceimagingme.com