Lintec koopt MACtac Americas, LLC

LINTEC Corporation, Executive Officer, Sumio Morimoto, General Manager, Printing & Variable Information Products Operations, Business Administration Div. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--LINTEC Corporation (hierna LINTEC) (TOKYO:7966)(ISIN:JP3977200009) heeft gesprekken gevoerd met Evergreen Holdings IV, LLC (hierna Evergreen), investeerder in en eigenaar van MACtac Americas Holdings, LLC, over de aankoop van alle belangen in MACtac Americas, LLC (hoofdkantoor in Ohio in de Verenigde Staten, hierna MACtac) – een dochteronderneming van MACtac Americas Holdings, LLC en producent en leverancier van plakkend papier en folie voor prints in de Verenigde Staten. In een vergadering op 24 oktober 2016 besloot de raad van bestuur van LINTEC alle belangen in MACtac over te nemen via de in de Verenigde Staten gevestigde houdstermaatschappij LINTEC USA Holding, Inc. (hoofdkantoor in Massachusetts in de VS), waarna het bedrijf een aankoopovereenkomst sloot met Evergreen. LINTEC heeft de procedures voor de overname op 1 december 2016 afgerond.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Inquiries concerning this news release:
LINTEC Corporation
Ms. Aya Shoji, +81-3-5565-8419
Public Relations Office
lintec@group.dentsu-pr.co.jp

Contacts

Inquiries concerning this news release:
LINTEC Corporation
Ms. Aya Shoji, +81-3-5565-8419
Public Relations Office
lintec@group.dentsu-pr.co.jp