St. Jude Medical krijgt CE-markering voor voorwaardelijk label bij volledige MR-scans met Proclaim Elite System voor ruggenmergstimulatie

Proclaim™ Elite Spinal Cord Stimulation System (Photo: Business Wire)

ST. PAUL, Minn.--()--St. Jude Medical, Inc. (NYSE:STJ), internationaal producent van medische apparatuur, heeft een CE-markering gekregen voor het voorwaardelijke label voor een full-body MR-scan met het ruggenmergstimulatiesysteem Proclaim™. Dankzij deze goedkeuring kunnen patiënten met het Proclaim Elite SCS System volledige diagnostische MRI-scans ondergaan binnen de goedgekeurde parameters. Het voorwaardelijke label is de tweede upgrade voor patiënten die dit systeem gebruiken buiten de Verenigde Staten. Eerder kreef Proclaim Elite al een voorwaardelijk label voor MR-scans van het hoofd en uiteinden van de ledematen.

Dankzij het nieuwe fiat kunnen patiënten met chronische pijn gebruik blijven maken van de Proclaim Elite SCS System als ze een volledige MRI-scan ondergaan, zodat ze binnen de juiste parameters de zorg krijgen die ze nodig hebben, zoals BurstDR™-stimulatie van St. Jude Medical.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

St. Jude Medical, Inc.
Investor Relations:
J.C. Weigelt, 651-756-4347
jweigelt@sjm.com
of
Media Relations:
Justin Paquette, 651-756-6293
jpaquette@sjm.com

Contacts

St. Jude Medical, Inc.
Investor Relations:
J.C. Weigelt, 651-756-4347
jweigelt@sjm.com
of
Media Relations:
Justin Paquette, 651-756-6293
jpaquette@sjm.com