Actility gepromoveerd tot Preferred Solution Partner binnen partnerprogramma Cisco

PARIJS--()--Actility heeft vandaag bekendgemaakt dat het vanaf nu een Preferred Solution Partner is binnen het Cisco ® Solution Partner Program. Het Internet of Everything (IoE) brengt mensen, processen, data en dingen steeds meer bij elkaar, waardoor het belang van netwerkverbindingen groter wordt. Als lid van het Cisco Solution Partner Program is Actibility in staat snel oplossingen te creëren en te implementeren die de capaciteiten, prestaties en het beheer van het netwerk verbeteren, zodat het IoE van van grote waarde is.

ThingPark van Actility is een facilitator van schaalbare LPWA-netwerken en interoperabele IoT-toepassingen en -diensten. ThingParks Wireless is een systeem voor beheer van een kernnetwerk voor LPWA-verbindingen en toezicht daarop. ThingPark OS is een centrale aansturingsdienst voor IoT, die sensoren verbindt met applicaties. ThingPark X is een kader voor data-analyse dat gegevens van aangesloten objecten laat zien in applicaties en levert kant-en-klare industriële IoT-applicaties. ThingPark Market is een zakelijk platform voor e-commerce dat aggregeert, distribueert en IoT-apparaten en -applicaties koppelt aan het ThingPark-platform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Actility
Anne van Gemert
anne.vangemert@actility.com

Contacts

Actility
Anne van Gemert
anne.vangemert@actility.com