Együttműködési megállapodást kötött a Business Wire és az Agility PR Solutions a médiakapcsolatok elmélyítése és az analitikai eszközök körének bővítése céljából

Simplify the communications lifecycle (Graphic: Business Wire)

Simplify the communications lifecycle (Graphic: Business Wire)

NEW YORK--()--A Business Wire és az Agility PR Solutions bejelentették, hogy új stratégiai partneri együttműködés kialakításában állapodtak meg annak érdekében, hogy a kommunikációs szakemberek számára jobb terjesztési, monitorozási és médiaanalitikai megoldásokat biztosíthassanak. Ez a lépés tovább bővíti a Business Wire már eleve széles körű kommunikációseszköz-kínálatát, és így további hasznos és költséghatékony megoldásokat kínálhat ügyfeleinek arra a célra, hogy kommunikációs kampányaikba zökkenőmentesen beilleszthessék a célközönségük különféle médiumokon keresztül való elérését és megnyerését szolgáló lépéseket és az eredményesség és hatékonyság több irányból való monitorozását.

"A Business Wire elkötelezettsége az iránt, hogy ügyfelei számára minél magasabb minőségű szolgáltatásokat biztosítson, továbbra is a legfontosabb prioritás számunkra. Az Agility PR Solutions-zal kötött új partnerségi megállapodás révén reményeink szerint jobban támogathatjuk majd ügyfeleinket abban, hogy kommunikációs kampányaik során üzeneteiket minél célirányosabban juttathassák el a célközönségüket képező újságírókhoz és véleményvezérekhez, naprakész információkkal rendelkezzenek a kulcsfontosságú ágazati trendekről és hatékony monitorozás révén pontos adatokat kaphassanak üzeneteik hatásairól és kommunikációs tevékenységük hatékonyságáról" fejtette ki Cathy Baron Tamraz, a Business Wire vezérigazgatója.

Az Agility PR Solutions (amely ma már az Innodata leányvállalata [NASDAQ:INOD]) 2003 óta áll a különféle szervezetek rendelkezésére média adatbázisok létrehozásával és bizalmi kezelésével, monitorozási és elemzési szolgáltatásokkal.

"A Business Wire-rel való új, izgalmas együttműködés révén ügyfeleink számára teljes körű kommunikációs csomagot biztosíthatunk üzeneteik terjesztése, célközönségük elérése és kommunikációjuk hatékonyságának mérése céljára. A két cég egymást kiegészítő termékportfóliója, az ügyfelek sikeres támogatása iránti elkötelezettsége, valamint a közösen kidolgozandó új megoldások hozzásegítik a PR szakembereket PR és kommunikációs stratégiáik továbbfejlesztéséhez" - mondta el Martin Lyster, az Agility PR Solutions vezérigazgatója.

Az Agility PR Solutions és a Business Wire stratégiai partnerségi együttműködése révén az ügyfelek számára lehetőség nyílik az alábbiakra:

  • A véleményformálók azonosítása: Tetszés szerinti szempontok alapján való keresések futtatása (és a keresési eredmények alapján elkészített listák elmentése) céljára rendelkezésükre áll az Agility™ média adatbázis, amely több mint 200 országból mintegy 800000 újságíró ellenőrzött, igazolt adatait tartalmazza. Ugyanakkor egyéb kiegészítő információk (például arról, hogyan lehet felkelteni az adott újságíró érdeklődését, milyen témakörökről szokott írni) is segítik a Business Wire ügyfeleit a sajtó képviselőinek célzott elérésében és a publikált újsághírek nyomon követésében.
  • Az üzenet figyelemfelhívó erejének fokozása: A Business Wire által nyújtott szolgáltatások kiegészítése a kulcsfontosságú véleményformálók személyre szabott megközelítésére és megnyerésére alkalmas üzenetek kidolgozásával, melyek az Agility integrált, az üzenet sikerességét nyomon követő email-küldő rendszerén keresztül küldhetők ki. A rendszer lehetővé teszi azoknak a személyeknek az azonosítását, akik megnyitották a számukra elküldött e-mail üzenetet, és így az utánkövetés célszemélyei lehetnek.
  • A lefedettség/elérés monitorozása: A Business Wire és az Agility PR Solutions új együttműködése révén egy sor új, az ügyfél által végezhető, illetve szolgáltatásként igénybe vehető médiamonitorozási lehetőség is megnyílik. Azonosíthatók a legnépszerűbb témák, felmérhetők az ügyfelek reakciói/érzései, a reklámsúly/reklámrészesedés, a versenytársak tevékenysége és a közösségi médiabeli aktivitás.
  • A hatás mérése: Az ügyfelek az integrált jelentéskészítési funkciók segítségével képet kaphatnak kommunikációs erőfeszítéseik sikeréről, és a standard vagy az igényeik szerint paraméterezhető jelentésekből olyan következtetéseket vonhatnak le/adatokat nyerhetnek ki, amelyek biztos támpontul szolgálhatnak további tevékenységükhöz.

Az új partnerségi viszony egyik rendkívül fontos eleme a Business Wire és az Agility PR Solutions elkötelezettsége az iránt, hogy kiemelkedő minőségű ügyféltámogatást és szolgáltatásokat biztosítsanak ügyfeleik számára. Az új kommunikációs szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy az Agility PR Solutions a hagyományos támogatásnál jóval magasabb színvonalú és szélesebb körű kiszolgálást nyújt annak érdekében, hogy ügyfelei befektetése minél nagyobb megtérülést hozzon.

A Business Wire és az Agility PR Solutions már az új stratégiai partnerségi megállapodás szerint végzi tevékenységét azzal a céllal, hogy támogassák ügyfeleiket 2017. évi, illetve hosszabb távú kommunikációs stratégiájuk kidolgozásában és előkészítésében.

Amit a Business Wire-ről tudni kell…

A Business Wire, a Berkshire Hathaway leányvállalata, a sajtóközlemények és a törvény által előírt adatszolgáltatások/tájékoztatások globális vezető terjesztője. A befektetői kapcsolatokért, közönségkapcsolatokért felelős szakemberek, kormányzati politikai és marketing szakértők előszeretettel bízzák meg a Business Wire-t közleményeik terjesztésével, mivel tudják, hogy pontosan eljuttatja a sokszor akár a piaci trendeket is befolyásoló híreket és multimédiás tartalmakat a célközönséghez, számíthatnak rá online sajtótájékoztatók lebonyolításában, befektetőkkel való kapcsolattartásra szolgáló weboldalak működtetésében, tartalommarketing platformok kialakításában, közösségi, szociális felelősségvállalási tevékenységük támogatásában, továbbá olyan közönségelérési elemzések elkészítésében, amelyek révén interaktív kapcsolatok alakíthatók ki és ápolhatók az egyes célpiacok szereplőivel. Az 1961-ben alapított Business Wire-t a hírügynökségek, újságírók, befektetési szakértők és szabályozó hatóságok egyaránt megbízható hírforrásnak tekintik. A vállalat közvetlenül a kiadók és vezető online hírterjesztő portálok rendszereibe juttatja el a híreket több szabadalommal védett, speciális formátumú adatok továbbítására alkalmas, szimultán NX hálózatán keresztül. A Business Wire világszerte 29 irodával rendelkezik, melyek képesek minden tekintetben kielégíteni a kommunikációs szakemberek és a hírek olvasóinak különféle igényeit. 2015-ben a Business Wire az Al Roker Entertainmenttel összefogva létrehozta a BizWireTV-t, egy kéthetente elérhető digitális videós hírműsort, amely a szerte a világon megjelenő legfontosabb híreket közvetíti.

Az iparági fejleményekről további információkat lásd a Business Wire services.BusinessWire.com és Tempo internetes oldalain; illetve a friss információkért kövesse a Business Wire-t a Twitteren: @businesswire vagy a Facebookon.

A Business Wire Mobile Alerts (mobileszközökre küldött értesítések) szolgáltatására ide kattintva iratkozhat fel. http://alerts.businesswire.com/subscribe/Business_Wire

Amit az Agility PR Solutions-ról tudni kell…

Az Agility PR Solutions médiaadatabázis-fejlesztési és -kezelési, monitorozási és analitikai megoldásai révén rendkívül átláthatóvá válik a különféle kommunikációs folyamatok életciklusa, és így egyszerűen kezelhetők az egyes kommunikációs fázisok során felmerülő feladatok. A 2003-ban alapított Agility PR Solutions által kínált eszközöket és szolgáltatásokat számos ügyfél vette igénybe a véleményformálók azonosítása, üzeneteik figyelemfelhívó hatásának erősítése, a lefedettség monitorozása és kommunikációjuk eredményeinek mérése céljára. Az Agility PR Solutions, amely az Innodata (NASDAQ:INOD) leányvállalata, elkötelezett az ügyfelek igényeinek teljes körű kielégítése iránt - melynek meggyőző bizonyítéka cégünknek az ágazatban a legmagasabb ügyfélmegtartási aránya is. További információkért kérjük, látogasson el a www.agilitypr.com internetes oldalra, és kövessen minket a Twitteren: @agilityprs

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Business Wire
Scott Fedonchik, +1 212-752-9600
Vice President of Marketing
Scott.fedonchik@businesswire.com
vagy
Agility PR Solutions
Dawn Smeaton, +1 613-762-8483
Director of Marketing
dawn.smeaton@agilitypr.com

Contacts

Business Wire
Scott Fedonchik, +1 212-752-9600
Vice President of Marketing
Scott.fedonchik@businesswire.com
vagy
Agility PR Solutions
Dawn Smeaton, +1 613-762-8483
Director of Marketing
dawn.smeaton@agilitypr.com